Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (7.38 secunde)
Pe de alta parte le este inca straina atat litera legii, 100.000 de pagini, cat mai ales spiritul / duhul ei.
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia.
Primul este acela ca, impreuna cu acesti oameni, Victor Ponta, Daniel Constantin, cu toti oamenii pe care nu-i mai numesc, pentru ca toti au avut rolul lor si partea lor in ceea ce vreau spun.
Comunismul a crapat acum mai bine de douazeci de ani! ... A te declara anti-comunist, azi, e echivalent cu a te declara fara ocupatie.
Asa isi incepea cel mai mare poet de atunci al romanilor poezia care avea sa se numeasca Hora Unirii. Avea sa vina, nu multi ani mai tarziu, un altul care sa fie socotit cel mai mare poet al romanilor, iar el avea sa scrie:
La momentul actual, poate mai mult ca oricand, scena politica din Romania a devenit una extrem de volatila si, ca o consecinta fireasca, extrem de nesigura.
Mai precis, senatorul jurist Dan Sova anunța azi ca legea va fi modificata la Camera, prin eliminarea completa a pragului electoral.
Diferenta fata de alte duminici este aceea ca ieri, 13 mai 2018, a fost organizat in centrul capitalei un Maraton care a dat peste cap traficul si accesul credinciosilor la Catedrala a fost practic imposibil, timp de cateva ore, cu masinile.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Mai pe lung, este jurnalist cu patalama si blogger cu domeniu propriu, cu o experienta de 15 ani in primul caz si incredibil, dar iata ca in noiembrie s-au implinit 12 ani in al doilea caz.
De altfel, nici nu mai era nevoie sa spun asta. Azi, lucrurile stau cu totul altfel. ... Generatia noastra de 40 de ani va muri, probabil, si nu va mai apuca vreodata performante ca ale lor. ... Toata lumea face, chipurile, o delimitare intre carierele lor si ce sunt azi.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Acest lucru se va intimpla azi sau miine. ... Interesant este faptul ca, desi PSD a anuntat ieri in termeni clari ca va vota pentru suspendarea lui Basescu, inca mai sint voci care spun ca "suspendarea" nu ar trebui votata.
Si, daca multe dintre sperantele noastre de a o cunoaste s-au indeplinit - ceea ce ne indreptateste sa speram si sa cercetam in continuare - mai sunt destule lucruri care, chiar in secolul XXI, scapa intelegerii noastre si raman pietre de incercare in stiinte, asa avansate cum sunt acestea azi.
Cu toate ca planuise sa-si viziteze parintii la Carna, Solomon a hotarat sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului la Leamna, trecand si prin Parcul "Romanescu" pentru a saluta electoratul adunat la sarbatoare.
pasajul Basarab Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto, azi, la ora 6.00, primele masini traversand deja podul, pe care vor circula si tramvaiele liniei 34.
Daca ai diluat sarmaua cu prea mult vin si ai scapat prea multa tarie in piftie extrage-te cu calm din mahmureala fiindca si azi e o zi careia trebuie sa-i faci fata.
Daca Geoana propunea constituirea unei platforme a celor nemultumiti de actuala conducere, Toma ar fi fost mai transant. ... In afara de senatorul Toma, singurii cu functii au mai fost deputatii Florentin Gust si Radu Coclici.
Elaborarea de catre sindicalisti a propunerilor privitoare la capitolul salarizare, cel mai important punct al negocierii noului Contract de Munca (CCM) de la Combinat, va intra azi pe ultima suta de metri.
Probabil, pentru orice copil, intalnirea cu scoala e mai mult decat o simpla emotie. ... Pe vremea aceea scoala era, alaturi de biserica, institutia cea mai respectata in sat.
google-analytics.com